Love

H Πανσέληνος θα επηρεάσει τα ζώδια σημαντικά και οι όποιες γνωριμίες θα οδηγήσουν σε γρήγορες σχέσεις, ενώ επεισοδιακές θα είναι όλες οι σχέσεις είτε διαπροσωπικές είτε επαγγελματικές.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας δημιουργεί μία λάμψη που δεν θα περάσει απαρατήρητη από κανέναν και θα βρεθείτε στο επίκεντρο. Υποθέσεις λίγο μπερδεμένες βρίσκουν την οριστική τους λύση και τα πράγματα θα λάβουν την κατεύθυνση που εσείς θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια που νιώθατε ημέρες τώρα και την νιώθετε εγκλωβισμένη μέσα σας, θα αρχίσει με την Πανσέληνο να ξεχειλίζει και εσείς θα ενεργοποιηθείτε ακόμα περισσότερο. Ραντεβού και φλερτ θα είναι σε έξαρση αυτό το διήμερο και εσείς αρκεί να αφήσετε την ενέργεια σας ελεύθερη για να φανείτε ποιοι είστε πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι είχατε στα σκαριά μια σχέση αυτό το διήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να την εδραιώσετε και να φύγει από τη ζώνη της αβεβαιότητας. Έχετε πολλές επαφές αυτό το διήμερο και θα καταφέρετε να μαγνητίσετε τα βλέμματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Έντονες ερωτικές στιγμές για τους δεσμευμένους.