Ζώδια Μάρτιος

Το Σάββατο το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργεί όλες εκείνες τις κατάλληλες προϋποθέσεις που πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να απογειώσουμε τη ζωή μας και ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

ΚΡΙΟΣ

Έντονες ερωτικές στιγμές και τρυφερές θα ζήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να κατεβάσετε τις άμυνές σας και να δηλώσετε ευθαρσώς τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο να κάνετε ωραία πράγματα και όμορφες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν βγάλεις τον ρομαντισμό και την ευαισθησία σου αυτό το διήμερο θα δώσεις την ευκαιρία σε κάποιους να σε πλησιάσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να καταλάβετε πως σας φοβούνται και αυτό δεν μπορεί να φέρει καμία γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στο διήμερο η συμβουλή είναι να μην κάνετε βαριές συζητήσεις με το ταίρι σας ειδικά εάν θέλετε να μιλήσετε για επισημοποιήσεις και παράπονα. Η συζήτηση αυτή δεν θα εξελιχθεί καλά. Αφήστε στην άκρη τα πείσματα οι αδέσμευτοι και εάν σας αρέσει κάτι να το λέτε.