Ζώδια

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2019 θα πρέπει να το γιορτάσουν και τα 12 ζώδια και να το αφιερώσουν στον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ
Πολλές προτάσεις θα έχετε από ανθρώπους που έχετε γοητεύσει και θα ήθελαν να σας γνωρίσουν και μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές. Είναι στη δική σας απόφαση εάν θέλετε να ψάξετε για κάτι πιο ουσιαστικό ή να αναλωθείτε σε τέτοιες σεξουαλικές γνωριμίες. Πάρτε μία απόφαση και να τη στηρίζετε μέχρι τέλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας δεν είναι και τόσο στο αισθηματικό τομέα μιας και σας απασχολούν άλλα θέματα κυρίως επαγγελματικά και καθημερινότητας που χρειάζονται άμεση λύση και σίγουρα αναδιοργάνωση. Ωστόσο, μην διστάσετε να περάσετε όμορφα με φίλους αλλά μόνο εάν έχετε τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις σας και είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Μην αμελήσετε τις εκκρεμότητές σας για μία έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μία περίεργη φάση, αφού νιώθετε μπερδεμένοι και για το τί θέλετε και για τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σας. Καθίστε με τον εαυτό σας και σκεφτείτε ποιο είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για να μην ταλαιπωρήστε. Και σε καμία περίπτωση μην κλείνεστε στον εαυτό σας αλλά συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι καλύτερο από το να κρύβεστε.