Ζώδια

Ζώδια: Οι ελεύθεροι των 12 ζωδίων έχουν λίγο περισσότερο την προσοχή μας, αφού είναι μοναχικές ψυχές που αναζητούν μέσα σε αυτή την τρέλα που κυκλοφορεί το έτερον ήμισυ.

Αααααααχχχχχχ! Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα άστρα..

ΚΡΙΟΣ

Πολλά πρόσωπα μπορούν να σας στείλουν μήνυμα ή οτιδήποτε άλλο. Μην ψαρώνετε όμως, η τρέλα και η συναισθηματική αναπηρία καραδοκούν. Να δίνετε μεγάλη προσοχή στις προτάσεις που σας κάνουν. Μην γίνεστε τόσο διαλλακτικοί κι αν κάποιοι δείχνουν σοβαρά δείγματα τότε ευχαρίστως να δώσετε ευκαιρία. Εάν δείτε τρέλα block delete

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια στιγμή θα αντιληφθείτε τι θησαυρός είστε και τότε θα τους στείλετε όλους στον Καιάδα τουλάχιστον. Καταλαβαίνω με τον Ουρανό τα σημάδια απελπισίας που έχετε. Ως κελεπούρια εσείς πως μπορείτε να είστε μόνοι σας; Λογικό απόλυτα. Αλλά μην ξενερώνετε. Μην επιτρέπετε σε ανθρώπους να μην σας διεκδικούν όπως ακριβώς σας αξίζει. Και σας αξίζει να σας κυνηγούν σαν τρελοί και να σας θέλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άρνησή σας να παραδεχθείτε τι ακριβώς συμβαίνει με τον εαυτό σας μόνο κακό σας κάνει. Εάν νομίζετε πως με αυτή τη συμπεριφορά μπορείτε να προσεγγίσετε άνθρωπο θα σας απαντήσω ό,τι μπορείτε αλλά μόνο τον Ευλογητό (τον μασκοφόρο από την Λάμψη θυμάσαι;). Συνειδητοποιήστε τι σας συμβαίνει και αφήστε τους έρωτες πραγματικά γιατί μόνο προβλήματα σας δημιουργεί.