ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας αρέσουν οι σχέσεις από μακριά ε; Λογικό για να αποφεύγετε όλα όσα ορίζουν την έννοια της σχέσης. Βολικό αγαπημένα μου πλάσματα, αλλά να δω που θα σας βγάλει αυτό; Εάν δεν μάθετε να διεκδικείτε και να παλεύετε για αυτό που θέλετε αφήστε καλύτερα τους έρωτες για άλλους που έχουν τα κότσια, όπως λέμε και στο χωριό μας. Και είμαστε λίγο σκληροί μαζί σας για το καλό σας και μόνο.

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετό καιρό μόνοι σας και αυτό σας δημιουργεί μία αίσθηση ανασφάλειας. Έχετε ξεμάθει να είστε με κάποιον που δείχνει ενδιαφέρον για εσάς Και εκεί είναι η παγίδα. Μόνοι σας για καιρό πλέον αντιμετωπίζετε τους πάντες με καχυποψία ότι δυνητικά θέλουν να σας πληγώσουν. Για σκεφτείτε καλύτερα; Είστε τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλάβετε. Για αφήστε λοιπόν τις χαζομάρες και δείξτε τι αισθάνεστε και τί θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καιρό μόνοι σας παλεύετε τόσο σωστά και ντόμπρα να βρεθεί ένας άνθρωπος και συνέχεια απογοητεύεστε. Να μην σας πω και εγώ τη χαζομάρα ότι έρχεται κάτι τρομερό, αλλά μπορώ να σας υποσχεθώ πως η νέα χρονιά δεν θα σας βρει μόνους σας. Οι πρόσφατα ελεύθεροι μην είστε στριμάδια. Ο άνθρωπος που σας προσεγγίζει όμορφα ευγενικά με ενδιαφέρον μπορεί να είναι δικός σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ξανά να αφεθεί.