ΖΥΓΟΣ

Τι ακριβώς ψάχνετε εσείς καμάρια μου; Το μοντέλο στο περιοδικο; Είστε και εσείς μοντέλο των περιοδικών; Μαζευτείτε λιγάκι και κατεβάστε το καλάμι μην βγάλουμε κανά μάτι. Εάν νιώθετε ότι αξίζετε τα απόλυτο τότε καλά κάνετε. Αλλά επειδή δεν είμαστε το απόλυτο καλό είναι να προσγειώσουμε τις προσδοκίες μας, εκτός εάν σας αρέσει να τα δραματοποιείτε. Που σας αρέσει μεταξύ μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας το πω 300 φορές μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου. Μέσα στο σπίτι δεν θα βρείτε τίποτα. Απολύτως τίποτα εκτός από κοινόχρηστα. Βγείτε, διασκεδάστε και χαρείτε τη ζωή σας. Μην φανταστείτε ότι με το που θα βγείτε θα πέσουν όλοι κάτω ξεροί κάτω για πάρτη σας. Όχι βέβαια, αλλά σιγά σιγά ο αέρας σας θα αλλάξει και αυτό θα φανεί στους θαυμαστές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί άραγε σας θεωρούν από τα ζώδια τα πιο επιρρεπή στην απιστία; Δεν σας περνάει από το μυαλό ο λόγος ε; Οπότε τι ψάχνουμε; Να μην είμαστε ελεύθεροι; Μπορείτε άραγε; Μμμμ… i do not think so! Αλλά για όσους νιώθετε ότι είστε σε τέτοια φάση και το λαχταράει πραγματικά η ψυχή σας κάντε το. Κυνηγήστε το και θα έρθει πολύ σύντομα. Και ένα μικρό tips. Εάν δεν κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει ασφάλεια το χάσατε το παιχνίδι.