ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε χρόνο βρε εσείς για σχέση; Τα ύστερα του κόσμου. Δεν θα ασχοληθείτε δηλαδή τόσο πολύ με τη δουλειά σας; Βάλτε προτεραιότητα στη ζωή σας και εάν θέλετε να έρθει είστε από τους λίγους που μπορείτε να το κάνετε άνετα. Αλλά μην τον βρείτε και τον έχετε πέντε έξι ημέρες χωρίς να τον βλέπετε γιατί είστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας. Αυτό δεν είναι σχέση αλλά μινιατούρα σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε θησαυροί και το ξέρετε. Δοτικά πλάσματα μέσα στη θαλπωρή. Θα τα δει κανείς άλλος ή μόνο ο καθρέπτης σας και κανά δυο τυχεροί κολλητοί; Δεν πάει έτσι παιδάκια μου. Κανείς δεν θα έρθει να μας χτυπήσει την πόρτα για να του δείξουμε το μεγαλείο μας! Πρέπει δυστυχώς να βγούμε έξω και να δείξουμε τα ταλέντα μας. Και εσείς έχετε τόσο. Ανοίγετε το στόμα σας και μόνο θαυμασμός. Άντε τελειώνετε πια!

ΙΧΘΥΣ

Όσους έχετε μπερδέψει ότι είστε ήσυχα πλάσματα κακό του κεφαλιού τους. Εμένα πάντως όχι γιατί σας ξέρω. Ξέρω πόσο τσούχτρες και βασίλισσες μπορείτε να γίνετε. Αφήστε αυτό το ύφος και κατεβείτε κάτω σε εμάς τους κοινούς θνητούς. Υπάρχουν ωραίοι άνθρωποι για εσάς εκεί έξω και μπορεί πραγματικά να σας κάνουν ευτυχισμένους. Αλλά κατεβείτε από το θρόνο σας!