Ζώδια Φεβρουάριος

Ζώδια Φεβρουάριος: Ένας μήνας με μία ιδιαίτερη ενέργεια για όλα τα ζώδια και κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, δηλαδή οτιδήποτε έχει να κάνει με την ύλη και τα κεκτημένα μας, τα οποία θα χρειαστούν καλούς χειρισμούς και σωστή διαχείριση.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά γίνονται με την ενέργεια μέσα από τις κάρτες Ταρώ, οι οποίες πάντα έχουν να πουν στον καθένα από εμάς.

Μέσα από το κανάλι του youtube Your Energy Focus και την ταρωμάντη Λένα μαθαίνουμε όλα αυτά που πρόκειται να διαδραματιστούν μέσα στον Φεβρουάριο για κάθε ζώδιο.

Για τον Κριό η φράση που ταιριάζει είναι ταχεία ανάρρωση, ενώ για τον Ταύρο “συναισθηματικές διαπραγματεύσεις. Για τον Δίδυμο η πρόβλεψη μιλάει για την άφιξη ενός μουσαφίρη, ενώ για τον Καρκίνο η φράση κλειδί είναι “συγκοινωνούντα δοχεία”.

Για τον Λέων μιλάμε για επέκταση και εξέλιξη, ενώ ο Παρθένος θα έχει ενθουσιώδεις συνεργασίες.

Ο Ζυγός βρίσκει ξανά τον εαυτό του, ενώ ο Σκορπιός επιτέλους σπάει τα δεσμά. Ο Τοξότης κάνει υπομονή και όνειρα, ενώ ο Αιγόκερως βγαίνει από το σκοτάδι. Ο Υδροχόος απολαμβάνει την απομόνωση και την ξεκούραση, ενώ για τους Ιχθείς η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη.

Τα ζώδια Φεβρουάριος δεν είναι μόνο τα παραπάνω, αλλά έχουν και ανάλυση μέσα από το βίντεο με την ανάλυση των καρτών Ταρώ.

Λοιπόν; Όλα καλά;