Ζώδια

Ζώδια: Η επικοινωνία, οι νέες γνωριμίες και οι όμορφες στιγμές θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας, σε μία εβδομάδα που λειτουργεί καταπραϋντικά πριν την καταιγίδα της επόμενης εβδομάδας με την Ηλιακή Έκλειψη.

ΚΡΙΟΣ

Σοβαρά θέματα θα έχετε τη Δευτέρα με αφορμή συνεργάτες και κοντινά σας πρόσωπα που για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε. Κάποιοι από αυτοί σας έχουν απογοητεύσει κατά το παρελθόν αλλά πρέπει να το αφήσετε αυτό πίσω σας γιατί ίσως προκύψουν σοβαρές ευκαιρίες. Αλλά φυσικά πάντα έχουμε το νου μας. Η γνωριμία με ένα ανατρεπτικό πρόσωπο θα μπορούσε να συμβεί σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέρα που θα φέρει θετικές εξελίξεις, ωραία μηνύματα και όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να δείτε διαφορετικά τα γεγονότα. Μία πρόταση μπορεί να σου δείξει ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν πάλευες τσάμπα και ήρθε η ώρα να αρχίσεις και να εισπράττεις. Με αυτό το αισιόδοξο ύφος μπορείς να προσελκύσεις ωραία πρόσωπα γύρω σου. Το σίγουρο είναι ότι ο ερωτισμός σας έχει βαρέσει κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένταση θα υπάρξει τη Δευτέρα, αφού κάτι σας ενοχλεί και έχει να κάνει με βαθύτερα ψυχικά σας αίτια. Νιώθετε διαρκώς ότι είστε στα κόκκινα και εκτός ορίων. Για αυτό καλά θα κάνετε να μην είστε τόσο κοινωνικοί και να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας έτσι ώστε να δείτε τι πραγματικά σας φταίει. Προτάσεις από το μακρινό παρελθόν στα ερωτικά σας δεν αποκλείεται να ξαναέρθουν μπροστά σας.