Ζώδια

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), καθώς θα γίνουμε απόλυτοι δυσκολεύοντας έτσι λίγο τις επαγγελματικές και αισθηματικές μας συνδιαλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Εξελίξεις θα έρθουν στην επαγγελματική σας ζωή και η επιτυχία είναι δεδομένη αλλά όχι μόνο στα εργασιακά. Η επιτυχία θα αφορά και την προσωπική σας ζωή που ξαφνικά θα ανοίξει ο κύκλος σας και αυτό θα είναι η αιτία για να προκύψει κάτι σημαντικό. Το μόνο που χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει την οργάνωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές που συντελούνται τον τελευταίο καιρό σας φέρνουν σε τρομερά δύσκολη θέση. Σας απογοητεύουν και νιώθετε ότι δεν έχετε κουράγιο να συνεχίσετε για οτιδήποτε. Μην το βάζετε όμως κάτω. Όλα αυτά γίνονται για να σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει και εκεί είναι τρομερά θετικά για εσάς και για τη ζωή σας. Γνωριμίες ίσως υπάρξουν άκρως ενδιαφέρουσες μέσω ενός φίλου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη είναι ιδανική ημέρα για να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να δεις πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Οι επαφές αυτές και οι συζητήσεις θα σε βοηθήσουν τρομερά στον τρόπο σκέψης σου που θέλει αλλαγή όπως και να έχει. Επίσης θα πρέπει μέσα από αυτές τις επαφές να δείτε μήπως μπορείτε να επωφεληθείτε για σχέδια στα επαγγελματικά σας με τη βοήθεια που μπορούν να σας προσφέρουν.