ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές θα είναι σήμερα τα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείτε και οτιδήποτε σχέδιο σκεφτείτε απλά οργανώστε την υλοποίησή του και θα γίνει. Έχετε έντονη διάθεση σήμερα και μία δυναμικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα για να εκμεταλλευτείς  την εύνοια της ημέρας. Οι αδέσμευτοι σας υπόσχομαι ότι πρίγκιπας δεν υπάρχει και δεν χτυπάει και ξένες πόρτες.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν μηνύματα και γεγονότα που θα σε αγχώσουν και θα σε ρίξουν ψυχολογικά, αλλά δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Οι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και εσύ δεν έχεις πολλά περιθώρια για κακή διάθεση γιατί θα κριθούν πολλά από αυτό. Ωστόσο έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις για τους δεσμευμένους του ζωδίου κι έστω κι αυτό είναι κάτι. Αλλάξτε τακτική όσοι από εσάς  αναζητάτε ένα ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές είναι οι υποχρεώσεις που έχετε αφήσει από το παρελθόν και την Τετάρτη θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Ωστόσο, έχετε καλή δυναμική και διάθεση και θα μπορέσετε να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ότι σας προκύψει. Θα τα πάτε περίφημα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε τα όποια σας θέματα. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο προσέγγισης.