ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε αυτή την ημέρα να μην αναβάλετε υποχρεώσεις που θα πρέπει να γίνουν γιατί το επόμενο διάστημα θα το βρείτε μπροστά σας και θα ταλαιπωρηθείτε. Αφήστε τις διενέξεις με πρόσωπα της οικογένειας γιατί δεν θα βγει σωστό αποτέλεσμα και απλά θα ταλαιπωρηθείτε ψυχικά. Απομακρυνθείτε στην ερωτική σας ζωή από πρόσωπα που ξέρετε εξαρχής ότι δεν κάνουν για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που πρέπει να κάνετε την Τετάρτη είναι να παραμείνετε οργανωμένοι στον στόχο σας. Προσπαθήστε να μην ξεχάσετε να κάνετε κάτι που είναι σημαντικό κυρίως όσον αφορά στο δημόσιο τομέα ή με τράπεζες. Οικογενειακά προβλήματα φαίνεται πως ξεπερνούνται. Ψυχρή είναι η κατάσταση με το ταίρι σας και αυτό πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Οι αδέσμευτοι πρέπει να ξέρουν πως οτιδήποτε θελήσουν θα το καταφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα αναμένεται να σας επηρεάσουν τόσο θετικά που θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος  και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Δεν πρέπει σήμερα να αφήσετε  φίλους και ανθρώπους της οικογένειας να σας επηρεάσουν και να σας διώξουν μακριά από τους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν αξιόλογο πρόσωπο.