ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη είναι μία ημέρα που θα πρέπει να την αφιερώσετε κατά κύριο λόγο στην ξεκούρασή σας και την ψυχική σας ηρεμία. Δεν πρέπει να αφήσετε τα επαγγελματικά θέματα να σας απασχολούν όλη την ημέρα πια. Αφιερώστε λίγο χρόνο και στα δικά σας πρόσωπα ή και το ταίρι σας γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ακούτε μόνιμα παράπονα. Προσκλήσεις θα δεχθούν οι αδέσμευτοι του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην μένετε στη στασιμότητα εσείς οι Υδροχόοι γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητές σας να οργανώσετε το μυαλό σας και να διεκδικήσετε επαγγελματικά κάτι που θα σας αξίζει και που θα προάγει τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως δεν αποκλείεται να έρθουν κρούσεις από το παρελθόν και τότε θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

ΙΧΘΥΣ

Το έντονο άγχος που έχετε θα σας δημιουργήσει μία τάση να καταστρέψετε ότι μέχρι τώρα με κόπο έχετε χτίσει. Μην αφήσετε αυτή την τάση να σας παρασύρει και αναδιοργανώστε τον εαυτό σας άμεσα. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Η ημέρα ωστόσο μπορεί να σας δημιουργήσει κάτι καλό στον ερωτικό τομέα και θα μπορέσετε ίσως να σας φτιάξει αυτή την κακή διάθεση της ημέρας.