Ζώδια 2021

Ζώδια: Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και με τη Σελήνη στον Τοξότη αλλά και η Σύνοδός της με τον Ερμή μας ανεβάζει τη διάθεση, μας δημιουργεί την ανάγκη για επικοινωνία και χαρούμενες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Τα Χριστούγεννα ποιος σας πιάνει κυριολεκτικά αφού πετάει η ομάδα με ανεβασμένη διάθεση και εσείς να νιώθετε κελεπούρι τρελό στην αγορά. Για αυτό και θα γοητεύσεις πολλούς αλλά κυρίως αυτά τα πλάσματα που τα ονομάζουμε ταπεινά χαμομηλάκια. Εάν σου κάτσει βέβαια δυναμικό ταίρι μαζέψου λίγο γιατί σας βλέπω να πιάνεστε μαλλί με μαλλί.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δεσμευμένοι δεν έχετε κανένα πρόβλημα με το ταίρι σας. Αλί και τρισαλί από εμάς! Οι αδέσμευτοι κατεβάστε κανά φρύδι, γίνετε λιγάκι πιο πουτίγκα (γλυκά πλάσματα εννοώ) και θα δείτε πως το χαμογελάκι σας φτάνει και περισσεύει για να μαζέψει γύρω σας θαυμαστές. Εγώ δεν ξέρω γιατί βέβαια αλλά συμβαίνει. Κάποια παιδάκια θα προσπαθήσουν να σας το παίξουν φίλοι. Απογειώστε τους στην στρατόσφαιρα να τελειώνουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σου είναι σούπερ ή έτσι το παίζετε Μαρινέλα στο Ρεξ. Αποφασίστε πως νιώθετε και σταματήστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι κάνετε έχει συνέπειες και επειδή εσείς δεν βάζετε μυαλό θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Πότε; Με το που θα μπει το 2020. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς μυστικά και παιδικές συμπεριφορές.