Ζώδια

Ζώδια: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και αυτό δίνει μία μεγάλη ώθηση στα ζώδια του νερού και της Γης για να αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινωνικό κύκλο και μεγαλύτερη διάθεση για φλερτ.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλή ημέρα για να διορθώσετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία κυρίως επαγγελματική, αλλά και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές. Αισθηματικά αφήστε την τύχη να κάνει το θαύμα της και μην πιέζετε τόσο πολύ τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε και τις οποίες πρέπει να φέρετε εις πέρας και αυτό σας αγχώνει και σας κουράζει ψυχικά. Αλλά εάν δεν μπορείτε εσείς ποιός άλλος μπορεί; Όλα θα πάνε καλά στο τέλος και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αισθηματικά μην αμελείτε τον σύντροφό σας όμως για να μην υπάρξουν γκρίνιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιπαραθέσεις είναι προ των πυλών και για αυτό θα πρέπει να μην τις επιδιώξετε γιατί θα βγείτε οι χαμένοι της υπόθεσης. Ωστόσο, να ξέρετε πως όσο αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις τόσο θα γιγαντώνονται χωρίς λόγο μέσα στο κεφάλι σας. Αισθηματικά τα πράγματα κυλούν ομαλά για τους δεσμευμένους.