Τι θα συμβεί στα 12 ζώδια τη Δευτέρα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα μας φέρει τα νεύρα μας σε άλλο level, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα τα ζώδια θα ηρεμήσουν και θα αφεθούν στα χέρια των αγαπημένων τους ανθρώπων.

ΚΡΙΟΣ

Εάν καταφέρετε να μην έρθετε σε καμιά επαφή με άτομα της οικογένειάς σας μέχρι το μεσημέρι ίσως και να το γλιτώσετε το μακελειό. Διαφορετικά θα υπάρξουν ομηρικοί καυγάδες και εντάσεις. Μην βουτάς και εσύ αμέσως μέσα στο πρόβλημα και απομακρύνσου λιγάκι. Μην θέλετε να τα ξέρετε όλα κοινώς μην είστε κουτσομπόληδες. Αισθηματικά μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις μόνο και μόνο από ζήλιες και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη Δευτέρα ξεκινά μία εβδομάδα που θα πρέπει με διαφορετική προσέγγιση και στρατηγική να βάζεις κάθε μέρα από ένα πετραδάκι για την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, εάν το κάνετε αυτό θα δείτε ξαφνικά λύσεις σε θέματα από το παρελθόν που σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Για τους δεσμευμένους τι να πω πια; Τι έρωτας πειρατής κι αυτός. Οι αδέσμευτοι πάλι εάν καταλάβετε πόσο γοητευτικοί είστε αλίμονό μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν ανοίξετε από τη Δευτέρα κιόλας τα αυτιά σας και τα μάτια σας σε νέα πράγματα και σε νέες προοπτικές στη ζωή σας ίσως τότε να υπάρξει και ελπίδα για εσάς. Διαφορετικά αυτός ο φαύλος κύκλος δεν θα σταματήσει ποτέ. Διεκδικήστε τα θέλω σας αρκεί να ξέρετε όμως ποια πραγματικά είναι. Αισθηματικά η σιωπή είναι χρυσός και αυτό στην περίπτωσή σας ταιριάζει γάντι, αφού εάν το ανοίξετε το στοματάκι θα πεταχτούν βατράχια. Οπότε κλείστε το και μην μιλάτε.