ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σύνδρομο της μητέρας Τερέζα ελπίζω κάποια στιγμή να αποβληθεί. Σίγουρα δεν θα γίνει τη Δευτέρα όπου πολλοί θα τρέχουν για εσάς για βοήθεια και εσείς θα πελαγώσετε λύνοντας προβλήματα άλλων. Οι δικές φυσικά υποθέσεις θα παραμένουν σαν τα μαλλιά τη τρελής. Αισθηματικά να προσέχετε όλα όσα κάνετε προς το ταίρι σας και κυρίως παιχνιδάκια με τρίτους γιατί το κάρμα i a bitch, όπως λένε συνέχεια στο χωριό μου. Οι αδέσμευτοι βγείτε έξω επειγόντως. Κυκλοφορεί κελεπούρι για εσάς.

ΛΕΩΝ

Πολλές οι κουβέντες τη Δευτέρα και κυρίως με το ταίρι σας και μάλιστα εάν το κάνετε χωρίς εγωισμούς οι λύσεις που θα βρείτε στα προβλήματά σας θα είναι μοναδικές. Μην διστάσετε ούτε στιγμή να δείξετε τα αισθήματά σας και σας εγγυώμαι πως μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι να ξέρετε πως δεν υπάρχει και τόση μεγάλη εύνοια. Επίσης εάν σας χρειαστούν άτομα δικά σας να τρέξετε να βοηθήσετε και θα δείτε πως αυτό μπορεί ακόμα και να σας χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάρτε μια βαθιά ανάσα για αρχή. Και τώρα τρέχουμε. Κάντε υπομονή άλλους δυο τρεις μήνες και τρέξτε χωρίς να σταματήσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό από τον Σεπτέμβριο. Τη Δευτέρα θα το καταλάβετε αυτό πως απαιτείται μόνο τρέξιμο και τίποτε άλλο. Αισιοδοξία και οργάνωση και θα είστε σούπερ. Αποκαλύψεις βέβαια που θα προκύψουν θα σας αναστατώσουν μία στάλα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό.