ΖΥΓΟΣ

Φίλοι που ο θεός να τους κάνει και πρόσωπα πέρα από κάθε φαντασία σας, θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Εάν αρχίσετε να βρίζετε και να ουρλιάζετε το χάσατε το παιχνίδι τη Δευτέρα που θα είναι έτσι κι αλλιώς μία δύσκολη ημέρα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και να παριστάνετε την Άσπα Τσίνα στους άλλους “δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου”. Αισθηματικά δεν τα λες και σπουδαία τα μαντάτα, αλλά να ξέρετε έχετε κρυφούς θαυμαστές. Πείτε μία καλημέρα και θα δείτε πως θα εκδηλωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη Δευτέρα και γενικά όμως πρέπει να σταματήσετε να έχετε τέτοιο πείσμα που γκαστρώνει και γαιδούρα στην ανηφόρα. Έλεος πια! Δείτε τις εναλλακτικές σας, ακούστε και υιοθετήστε απόψεις και μην παριστάνετε πως τα ξέρετε όλα. Ειδικά έχετε σκαλώματα με συγκεκριμένα πρόσωπα και αυτό μόνο εις βάρος σας είναι στο τέλος. Αισθηματικά θα πρότεινα να διευρύνετε λίγο τον κοινωνικό σας περίγυρο γιατί από αυτόν που έχετε δεν είδαμε πρόοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν εσείς πρώτοι από όλους δεν στηρίξετε τον εαυτό σας, τις ιδέες και τις αποφάσεις σας γιατί να το κάνουν οι άλλοι. Αυτό αφορά κυρίως τα επαγγελματικά όπου υπάρχουν μια χαρά προοπτικές και ευκαιρίες αλλά ο συναισθηματισμός σας σας μπλοκάρει είτε είναι έντονη ευαισθησία είτε νεύρα. Οικονομικά πρέπει να μαζέψετε το χέρι σας και σταματήστε επιτέλους να δανείζετε κόσμο. Αισθηματικά παραμένετε πεταλουδίτσες, αλλά εάν σας αρέσει εσάς εμένα δεν μου πέφτει λόγος.