ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εκκρεμότητές σας μαζεύονται διαρκώς και εσείς τρέχετε να τις προλάβετε. Θα υπάρξουν φυσικά και καθυστερήσεις και αυτό θα σας απογοητεύσει ακόμα περισσότερο. Κακώς γιατί είναι πρόσκαιρες αυτές οι δυσκολίες, απλά χρειάζεται μεγαλύτερη πειθαρχία στο πρόγραμμά σας. Αισθηματικά εκδηλώστε όλο το φάσμα των συναισθημάτων σας στο ταίρι σας και ειλικρινά δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα. Είναι εκεί συνέχεια για εσάς πρωί βράδυ, βρέξει χιονίσει. Μην είστε αχάριστοι πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν συνεχίσετε με αυτό τον σωστό προγραμματισμό ειλικρινά δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Μην αλλάζετε τις συνήθειες σας για χάρη κανενός στα επαγγελματικά πρώτον γιατί δεν το αξίζουν και δεύτερον γιατί αυτό θα σας προκαλέσει ένα είδος εκνευρισμού. Ωστόσο, προσέξτε τη λεπτή γραμμή και προσπαθήστε μην γίνετε επικριτικοί και παραπάνω αυστηροί με τους ανθρώπους. Συναισθηματικά τα πράγματα επικεντρώνονται κυρίως στους αδέσμευτους που έχουν όλα τα προσόντα νέων γνωριμιών.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικότατη ημέρα η Δευτέρα, αφού θα έρθουν ευχάριστες ειδήσεις και ευκαιρίες είτε για νέους επαγγελματικούς δρόμους που μέχρι τώρα φοβόσασταν να τολμήσετε είτε για επέκταση της ήδη υπάρχουσας εργασίας σας. Επίσης σκεφτείτε πως δεν πρέπει ποτέ να αποφασίζουμε πάντα με γνώμονα πόσα λεφτά μπαίνουν στην τσέπη. Αισθηματικά κάντε λίγο και τα χατήρια του συντρόφου σας γιατί το έχετε παραμελήσει αυτό το παιδί και ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια.