Ζώδια

Ζώδια: Η Δευτέρα ξεκινάει κάπως άτσαλα για την πλειοψηφία των ζωδίων και μας δίνει ένα πρώτο δείγμα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι τέλος του μήνα.

Ας δούμε λοιπόν πώς θα μας επηρεάσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα:

ΚΡΙΟΣ

Οι προστριβές θα ξεκινήσουν από νωρίς νωρίς το πρωί και τα νεύρα σας θα είναι στα κάγκελα. Φροντίστε να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα και αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα. Μόνο αυτό θα σας κρατήσει ψύχραιμους. Οι δεσμευμένοι νιώθετε θαλπωρή και ασφάλεια στη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μάλλον έχετε άλλες προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ρομαντικές στιγμές θα έχετε οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας! Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ησυχάσουν λίγο γιατί θα έρθει αυτό το ταίρι και τότε θα βρείτε την γαλήνη. Μην βιάζεστε όμως και σίγουρα μην περιμένετε να τον δείτε απόψε. Οικογενειακά τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει αυτό να σας προβληματίσει και να σας δώσετε λύσεις. Οικονομικά μαζευτείτε αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να είστε ανοιχτοί στις απόψεις και στις ιδέες που θα σας δώσουν οι φίλοι σας και τα αγαπημένα πρόσωπα, γιατί έτσι θα καταφέρετε να λύνετε πιο εύκολα τα προβλήματά σας. Πρόσεχε πολύ με τη σχέση σου γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια και αυτό μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σας. Μην κάνετε κινήσεις οι αδέσμευτοι γιατί δεν βγαίνει αυτή τη φορά.