ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή θέληση εάν την επιστρατεύσετε θα δείτε σοβαρά αποτελέσματα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Αυτό θα σας κάνει καλύτερα να νιώσετε και με το ταίρι σας και όσοι είστε αδέσμευτοι. Δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και κοιτάξτε λίγο να καλύψετε τις εκκρεμότητες σας και τις ανάγκες σας. Προσέξτε τους φίλους σας να μην σας βαρύνουν με τα δικά τους προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Πρέπει από την αρχή της εβδομάδας να ασχοληθείτε σοβαρά με ένα δικό σας πρόσωπο που μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Δείξτε την τρυφερότητά σας και όλα θα πάνε καλά. Προσπαθήστε να περιορίσετε τη διάθεσή σας για ανεξαρτησία γιατί και δεν είστε εσείς αυτοί και αυτό ενοχλεί τα αγαπημένα πρόσωπα. Μην πείτε όχι σε μία πρόταση που θα σας γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανέλαβε δράση άμεσα για όλες εκείνες τις υποθέσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και κυρίως εκείνες που αφορούν στο παρελθόν σου. Προσέξτε τις αποκαλύψεις που έρχονται σε όλους τους τομείς της ζωής σου γιατί θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Απαλλάξου επιτέλους από αυτή την αίσθηση της ελευθερίας που νομίζετε ότι σας κάνει καλό. Δεν είστε γεννημένοι για να είστε μόνοι σας.