ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη ημέρα η σημερινή και εσείς πρέπει να προφυλαχθείτε από κακοτοπιές και κυρίως από υποτιθέμενους φίλους και γνωστά πρόσωπα που σας βάζουν εμπόδια. Προφυλάξτε τον εαυτό σας και λειτουργήστε διπλωματικά. Ένα φιλικό σας πρόσωπο τρέφει συναισθήματα για εσάς και εσείς εάν σας ενδιαφέρει θα πρέπει να του δώσετε με κάποιον διακριτικό τρόπο το πράσινο φως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποβάλλετε αυτή την αρνητική συμπεριφορά που έχετε προς όλους τους τομείς της ζωής σας. Μην είστε ισχυρογνώμονες και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και να σας συμβουλεύσουν. Θα βγείτε κερδισμένοι στο μέλλον. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αποκτήσετε το ταίρι της ζωής σας απλά θα πρέπει να είστε και εσείς έτοιμοι να ζήσετε τις όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σοβαρές αποφάσεις που θα κληθείς να λάβεις από τη Δευτέρα θα σου προκαλέσουν μία σύγχυση. Προσπάθησε να κάνεις σωστές σκέψεις και θα βρείτε τη λύση. Τα επαγγελματικά σας είναι σε ένα κομβικό σημείο και θα πρέπει να κοντρολάρεις λίγο το θυμό σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό σημείο, αλλά οι αδέσμευτοι δεν πρέπει να δίνετε μεγάλη σημασία στα μεγάλα λόγια που ακούτε.