ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να ανοιχθείς λίγο περισσότερο προς το ταίρι σου έτσι ώστε να συζητήσετε ήρεμα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν άμεσα και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν σε αυτό ειδικά ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Αισθηματικά για τους αδέσμευτους θα πρέπει να έχετε πιο ανοιχτά τα μάτια σας για τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περίγυρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και οι φίλοι σας είναι στο πλευρό σας για να μπορέσετε να τους ανοίξετε την καρδιά. Η άρνηση που έχετε στην αισθηματική σας ζωή είναι απόρροια όλων όσων έχουν συμβεί στη ζωή σας. Πρέπει όμως να καταλάβετε πως κάθε λεπτό που περνάει δεν γυρίζει πίσω. Επιστρατεύστε τη θέλησή σας και τη διάθεση για ζωή και τρέξτε να την απολαύσετε με τα κακά της και τα καλά της.

ΙΧΘΥΣ

Μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας έχετε τον τελευταίο καιρό και παρά την κούραση που νιώθετε εσείς είστε εκεί κοντά στο ταίρι σας. Όμορφη ημέρα και για στιγμές πάθους και έντασης. Δεν θα ήταν περίεργο εάν κάποιοι από εσάς αποφασίζατε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Προσοχ