Λονδίνο

Η Δευτέρα για όλα τα ζώδια θα είναι μία αρκετά δύσκολη ημέρα, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα αποκαλύψει ότι κάποια πρόσωπα στη ζωή μας ήταν μία σκέτη αυταπάτη. Προσοχή και στις οικονομικές εξαπατήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Βρε τί αυτοπεποίθηση είναι αυτή; Πόσο πια σίγουροι είστε για τον εαυτό σας; Μπράβο καμάρια μου και έτσι να συνεχίσετε γιατί με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να πετύχετε τα πάντα. Και από υγειά φτου φτου πραγματικά. Επαγγελματικά θα κάνετε τους άλλους να αφεθούν πάνω σας και στις δυνάμεις σας και τίποτα δεν θα σας ταράξει. Αισθηματικά γοητεύετε τους πάντες να ξέρετε με όλο αυτό το attitude.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν θα σε ταράξουν σε μεγάλο βαθμό. Είτε κάποιο φιλικό πρόσωπο είτε ένα ερωτικό θα σας έχει παίξει ένα μεγάλο άτιμο παιχνίδι. Συγγνώμη που θα στεναχωρηθείτε καμάρια μου αλλά δεν αξίζει πραγματικά. Μην βγείτε από το πρόγραμμά σας. Σφίξτε τα δόντια και προχωρήστε και να είστε σίγουροι ότι αυτοί θα χάσουν στο τέλος για ότι σας έκαναν. Αισθηματικά καλό είναι προς το παρόν να κρύψετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολη ημέρα βρε παιδάκια μου όμορφα. Είτε θα είστε στα κάγκελα, είτε σε πλήρη νιρβάνα. Καμία ισορροπία. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην είστε μονίμως στα Τάρταρα από ψυχολογικής απόψεως. Συζητήστε επιτέλους τα προβλήματα που έχετε με τους άλλους είτε είναι η οικογένειά σας, είτε και οι φίλοι σας. Σίγουρα όμως μην κινηθείς με παρόρμηση. Αισθηματικά θα πρότεινα να τα αφήσετε λίγο στην άκρη για λίγες ημέρες.