ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα για εσάς θα είναι δύσκολη γιατί βρίσκεστε σε τρομερή ψυχική ένταση και το μόνο που απαιτεί η ημέρα είναι ξεκούραση και να μιλήσετε σε αγαπημένα πρόσωπα που θα σας νιώσουν. Να ξέρετε ότι μία ειλικρινής κουβέντα στα επαγγελματικά θα είναι η αιτία να λύσετε πολλές εκκρεμότητες και προβλήματα. Να ξέρετε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο στα αισθηματικά που μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους ακόμα κι αν είναι από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Μεγάλο μπελά έχετε βάλει μέσα στο κεφάλι σας για όσα θέλετε να κάνετε στο μέλλον και θα πρέπει να ηρεμήσετε αρχικά και να βάλετε προτεραιότητες. Μην προσπαθήσετε να τα βάλετε όλα μαζί σε εφαρμογή γιατί θα φάτε τα μούτρα σας πανηγυρικά. Προσπαθήστε πρώτα από όλα να βρείτε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σας. Αισθηματικά θα πρέπει να προσέχετε λιγάκι ποια άτομα εμπιστεύεστε γιατί είστε επιρρεπείς στις αυταπάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη δυναμική σε διακατέχει τη Δευτέρα και με αυτή τη ζωντάνια που νιώθετε θα είστε σε θέση να λύσεις  τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό. Βέβαια κάποια σχέδια δικά σας φαίνεται πως καθυστερούν και έχουν αναποδιές οπότε κάντε λίγο υπομονή. Βάλε τα όρια σε κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς συνέπειες. Αισθηματικά θα πρέπει να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ωριμότητα πια.