ΖΥΓΟΣ

Κάποιοι άνθρωποι με τα λόγια τους και τις πράξεις τους θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν τη διάθεση και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το επιτρέψεις αυτό. Αφιερώσου μόνο σε ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν και όλους τους άλλους άστους στην αφάνεια τους. Επαγγελματικά να είστε σε ετοιμότητα γιατί θα κληθείτε να διεκδικήσετε τα αυτονόητα, γεγονός που θα σας εκνευρίσει σοβαρά. Ερωτικά εάν θέλετε να μην νιώθετε ανασφάλεια με το ταίρι σας να φροντίσετε να μην την προκαλείτε κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κάνετε λάθος. Φροντίστε να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά έτσι ώστε να ακούσετε αυτά που πρέπει και να μην είστε καχύποπτοι. Κάποια γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε περίεργα συμπεράσματα αλλά προσοχή όχι σε αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Αισθηματικά αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει ένταση ακόμα κι αν αυτό είναι μία σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε σε άλλη φάση. Κακή εννοώ. Συνέλθετε πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις εάν είστε ευχαριστημένοι ή όχι από τη ζωή σας που θα έχετε τη Δευτέρα πιστέψτε με δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Σκεφτείτε ποια πράγματα θέλετε να αλλάξετε και απλά κάντε το επιτέλους. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να πάρετε οικονομικά ρίσκα γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι έχω μπερδευτεί σε πόσα ταμπλό το παίζετε αλλά θα έχετε σε όλα επιτυχία μπορώ να δηλώσω. Οι δεσμευμένοι θα ζήσουν αχαλίνωτες στιγμές σεξ με το ταίρι τους.