ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα γίνουν από τη Δευτέρα κιόλας θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως για να λυθούν τα προβλήματα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις ριζικές. Και τα άστρα σας ευνοούν να το κάνετε κιόλας και φυσικά τότε όντως πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή, ενώ οι δεσμευμένοι να προσέχουν γιατί κάποια λόγια χωρίς ιδιαίτερη σημασία μπορεί να είναι η αφορμή για καυγά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες σκέψεις για τον κοινωνικό σας περίγυρο θα σας αναστατώσουν τη Δευτέρα, καθώς θα σκεφτείτε τι συμβαίνει και υπάρχει αυτή η περίεργη κατάσταση. Μην κρατάτε μέσα σας τα παράπονά σας και επικοινωνήστε τα επιτέλους. Επαγγελματικά θα πρότεινα μία στάση αναμονής ακόμα. Αισθηματικά εάν δεν βγείτε προς τα έξω μην περιμένετε θαύματα. Δεν αποκλείεται να έρθουν μηνύματα ή ειδήσεις από το μακρινό ερωτικό παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικές ειδήσεις θα έρθουν από τη Δευτέρα και μετά κυρίως για το επαγγελματικό σας μέλλον και θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ σωστά πριν δώσετε κάποια απάντηση ειδικά εάν σας γίνει μία πρόταση. Να κοιτάτε πάντα τις λεπτομέρειες και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα πρέπει να δείξουν ένα πιο ζωηρό ερωτικό ενδιαφέρον στο σύντροφό τους που έχει ήδη πολλά παράπονα. Οι αδέσμευτοι τι να πω για εσάς. Οι καλύτεροι του χωριού είστε.