Εξωτικό νησί

Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα επηρεάσει σοβαρά τα ζώδια και θα φέρει στην επιφάνεια θυμό και κατά συνέπεια συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη  θα είναι η Δευτέρα για εσάς, αλλά με καλό πρόσημο μιας και θα έρθουν εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου λύσουν πολλά από τα προβλήματα κυρίως εκείνα του παρελθόντος που σε βασάνιζαν. Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες που εάν τις αρπάξεις θα σου αποφέρουν νέες πηγές εισοδήματος. Αισθηματικά είστε σε μία φάση που ξέρεις τι θες (ελπίζω δηλαδή) και το διεκδικείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα σε βρίσκει αρκετά αγχωμένο για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αλλά εσύ διατηρείς μία περίεργη νηφαλιότητα και ηρεμία. Ξέρεις πια τι να κάνεις και πως να κινηθείς για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τη ζωή σου. Επαγγελματικά είναι το βασικό που σε αφορά αυτή τη στιγμή και εκεί πρέπει να δώσεις όλη σου την ενέργεια. Προσοχή οι δεσμευμένοι μήπως το παρελθόν σας ταρακουνήσει λίγο. Οι αδέσμευτοι είστε χαρά Θεού και οφθαλμών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βασικό σου μέλημα είναι να δεις όλα εκείνα που ανοίγονται μπροστά σου σε φιλικό, ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο και να δράσεις. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθείς, να μην πέφτεις με τα μούτρα στις ανάγκες των άλλων και να ασχοληθείς με την πάρτη σου. Διώξτε από μέσα σας το σύνδρομο της Μητέρας Τερέζα. Δεν χρειάζεται να θυσιάζεστε για τους άλλους για να σας αγαπούν. Ερωτικά να μην είστε πολύ αυστηροί με τον σύντροφό σας και όλα θα πάνε καλά.