Ζώδια

To εξάγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο ευνοεί πολύ τις συνθήκες σε όλα σχεδόν τα ζώδια για τα επαγγελματικά μας σχέδια αλλά και την προσωπική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε από Δευτέρα γιατί θα προκύψουν καταστάσεις που θα σας επηρεάσουν κυρίως την ψυχολογία μιας και θα νιώθετε πως τσάμπα παιδεύεστε. Κάποιες κρίσεις θα προκύψουν στα οικογενειακά σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην υπάρξουν σοβαρές ρήξεις. Αισθηματικά να αποφύγετε τις συζητήσεις με το ταίρι σας για να μην δημιουργηθούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν παραμείνεις προσηλωμένος στον προγραμματισμό σου δεν έχεις τίποτα και κανέναν να φοβάσαι το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σου αλλά εάν είναι να βγεις εσύ εκτός προγράμματος, πρέπει να φανείτε σκληροί να πείτε τη λέξη ΟΧΙ. Την θυμάστε φαντάζομαι ε! Στη σχέση σας μην φοβάστε να πείτε τα πράγματα όπως έχουν ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τη μοναξιά. Τουλάχιστον δεν θα προδώσετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όρεξή σας έχει ανέβει περιέργως και καιρός ήταν πια, αφού τον τελευταίο καιρό είχατε καταντήσει μοιρολογίστρες από τη Μάνη. Ωστόσο, αυτός ο ενθουσιασμός που νιώθετε πλέον θα πρέπει να προσέξετε μην σας οδηγήσει σε καταστάσεις βιαστικές και λανθασμένα συμπεράσματα. Κυρίως για πρόσωπα που ήταν πάντα δίπλα σας. Αισθηματικά μην ασχολείστε με υποθέσεις βρε καμάρια μου που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν πραγματικά όμως.