ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ έχετε τη Δευτέρα έναν άψογο προγραμματισμό για όλο το πρόγραμμά σας θα έρθει η ώρα που κάποιες καθυστερήσεις θα σας τινάξουν στον αέρα τα πάντα και θα σας στείλουν από νεύρα στον έβδομο ουρανό, και δεν εννοώ τον παράδεισο. Αποφύγετε να μοιραστείτε αυτές τις δυσκολίες με πρόσωπα της οικογένειάς σας γιατί δεν θα σας καταλάβουν και θα τα πάρετε ακόμα περισσότερο. Οι αδέσμευτοι θα ξεμυτήσετε καθόλου από το σπίτι ή πάει το έχετε τάξει.

ΛΕΩΝ

Πολλές οι εκπλήξεις καλέ τη Δευτέρα. Τι είναι αυτό; Μπράβο σας! Βέβαια κάποιες εκπλήξεις θα σας μπλοκάρουν λίγο το μυαλό και την ενέργεια γιατί δεν θα ξέρετε πώς να τις χειριστείτε, αλλά μην ανησυχείτε όλα καλά θα πάνε. Οικονομικά ευνοούνται οτιδήποτε ρυθμίσεις με εφορίες και τράπεζες. Αισθηματικά μην είστε τόσο πια απροσπέλαστοι. Ρίξτε καμία ματιά και κάτω σε εμάς τους κοινούς θνητούς, εκτός εάν θέλετε να τα φτιάξετε με Χερουβίμ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο χρόνος τρέχει και νιώθεις πως δεν προλαβαίνεις πλέον να κάνεις το παραμικρό. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Σίγουρα έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά δεν θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις όλες σε μία ημέρα, αλλά δεν τρέχει και πρόβλημα με αυτό. Ζήτα βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα και θα την λάβεις. Νιώθετε πως με το ταίρι σας κάτι δεν κολλάει καλά με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα. Είναι όλα στο μυαλό σας.