ΖΥΓΟΣ

Πολλές και γρήγορες οι καταστάσεις σας γύρω σας και μόνο εάν τρέξετε πολύ θα καταφέρετε να προλάβετε όλα αυτά που θέλετε. Επαγγελματικά αποφύγετε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις γιατί θα πέσετε πάνω σε τοίχο από συναδέλφους. Οπότε αφήστε το για τα μέσα του επόμενου μήνα. Φροντίστε οι δεσμευμένοι να σκεφτείτε κάτι που να ενθουσιάσει τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή σου και καλείσαι να το τακτοποιήσεις άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, απέφυγε το άγχος και τη βιασύνη και κυρίως μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν είχατε ποτέ νωρίτερα διαπιστώσετε την ειλικρίνειά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και προβλήματα με την οικογένειά σας. Οι αδέσμευτοι εάν είστε πιο σοβαροί διώξτε λιγάκι αυτό το ύφος και απολαύστε τις χαρές της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώθεις έντονο θυμό τη Δευτέρα και θα θέλατε να βγάλετε από μέσα σας πράγματα που δεν είχατε τολμήσει ποτέ να πείτε μέχρι τώρα. Εάν το κάνετε αυτό ειδικά με πρόσωπα της οικογένειάς σας να ξέρετε πως δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Οι κάλοι και τα νύχια θα μείνουν. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα γιατί οι δεσμευμένοι βιώνουν ωραίες σκανδαλιάρικες στιγμές, ενώ οι αδέσμευτοι είναι ανάρπαστοι.