ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λήψη αποφάσεων είναι μονόδρομος για εσάς εάν θέλετε να έχετε επιτυχία Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταλάβετε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε με αυτοπεποίθηση. Πολλές οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας αλλά να ξέρετε πως μόνο κέρδος μπορείτε να έχετε από αυτές. Μην αμελήσετε τον σύντροφό σας και να δείχνετε με όλη σας τη δύναμη που βρίσκεστε. Μην επιτρέψετε ποτέ σε εξωτερικούς παράγοντες να γκρεμίσουν αυτό το σπουδαίο που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιθυμείς να προχωρήσεις σε αλλαγές στη ζωή σου αλλά υπάρχει ένα θολό τοπίο από που να ξεκινήσετε! Μην τρελένεστε να τα κάνετε όλα με τη μία φορά γιατί θα είναι δύσκολο. Προσπαθήστε να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι πρωτοποριακό που μέχρι τώρα δεν θα τολμούσατε ποτέ να δοκιμάσετε. Μην θεωρείτε τόσο δεδομένη την αγάπη του συντρόφου σας εάν δεν τη διεκδικείτε σε μόνιμη βάση.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που μπορεί να σου ηρεμήσουν την ψυχή και καλά θα κάνετε. Πρέπει να επικεντρώσετε  την προσοχή σας τη Δευτέρα την ψυχική σας διάθεση γιατί το έχετε ανάγκη. Αφήστε λίγο τις εκκρεμότητες πίσω σας για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Οικονομικά προσπαθήστε να μην επενδύσετε τίποτα και σε καμία περίπτωση μην δανείσετε χρήματα. Αισθηματικά τα πράγματα είναι αρκετά χλιαρά.