Λίγο πριν το τέλος του 2019 τα ζώδια θα νιώσουν τους κραδασμούς όλων όσων φέρνει μαζί του το νέο έτος, το 2020.

ΚΡΙΟΣ

ad

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στον κόσμο σας και αυτό γιατί έχετε τόσα σχέδια για το 2020 με αποτέλεσμα το μυαλό σας να καίγεται από τις πληροφορίες και το άγχος. Προσέξτε λίγο αυτή την κατάσταση και αφεθείτε λίγο στη χαλάρωση των ημερών. Νιώθετε πως θέλετε να μιλήσετε με δικά σας άτομα και πρέπει για να νιώσετε καλύτερα. Θα δεχθείτε προτάσεις για έξοδο και δεν αποκλείεται να έχετε και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ έντονη ημέρα και ηλεκτρισμένη, αφού έχετε χιλιάδες υποχρεώσεις, χιλιάδες πράγματα που πρέπει να δείτε και να φτιάξετε, πολλές εκκρεμότητες και μόνο με απόλυτη ψυχραιμία θα καταφέρετε να τα βάλετε όλα σε μία τάξη. Ιεραρχήστε τις υποχρεώσεις σας με ηρεμία. Μην κάνετε υπερβολικές κινήσεις και μην δημιουργήσετε εντάσεις. Το μόνο θετικό είναι πως η ημέρα ίσως να σας φέρει κοντά σε έναν αισθηματικό στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει τη Δευτέρα, αφού σας αγχώνει και νιώθετε ότι εάν δεν οργανώσετε την κατάσταση θα έχετε σοβαρά προβλήματα. Επίσης, θα πρέπει να βρεις λύσεις σε κόντρες και διαμάχες που έχουν ξεκινήσει με δικά σας πρόσωπα και τις οποίες θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία να τις λύσετε. Να προσέχετε την υγεία σας και μυοσκελετικά προβλήματα.