ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία τέλεια ημέρα η Δευτέρα και η Τρίτη για να κάνατε κάτι που ποτέ κανείς δεν θα το περίμενε. Να κάνετε μία μεγάλη ανατροπή στην αισθηματική σας ζωή που θα συγκλόνιζε κυριολεκτικά. Το πόσο θετικά θα πήγαινε μία τέτοια ενέργεια δεν έχετε πραγματικά ιδέα. Στο χέρι σας είναι να ζήσετε ξανά όμορφα. Έχει ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα τόσο έντονα συναισθήματά σου. Μην τα κρύβεις άλλο πια.

ΛΕΩΝ

Θα λυθούν όλα εκείνα τα προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν θα το περιμένατε ούτε εσείς. Ψυχραιμία είναι το ζητούμενο που πρέπει να επιδείξετε και όλα θα κυλήσουν προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Τα αισθηματικά σας είναι σε περίεργη φάση γιατί εσείς για τους δικούς σας λόγους δεν εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να βάλεις κάτω όλη την υπομονή σου και τη διπλωματία και να αποφύγεις καυγάδες και προστριβές είτε με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος είτε με φίλους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, πάρτε βαθιά αναπνοή και κάντε ότι τους ακούτε με προσοχή. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και στα αισθηματικά σας, αφού νιώθετε περίεργα με το ταίρι σας και δεν δείχνετε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω.