ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα είναι μία ιδιαίτερα θετική ημέρα για εσάς σε όλους τους τομείς, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι που θα πρέπει να τους περιορίσετε. Αυτό θα γίνει εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας λίγο και ακούτε και τις συμβουλές τρίτων ανθρώπων που σίγουρα σας νοιάζονται. Υπάρχει άνθρωπος που σας κοιτά καιρό τώρα και ο οποίος έχει όλα όσα θα θέλατε ακόμα κι αν εσείς δεν τα βλέπετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μία τάση να νιώθετε απογοητευμένοι από όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, αλλά θα πρέπει με αρχή τη Δευτέρα να το αποβάλλεται αυτό το συναίσθημα επιτέλους. Μόνο εσείς εάν αλλάξετε τη στάση σας προς τα πράγματα θα δείτε και αλλαγές στη ζωή σας. Προσοχή σε μικροατυχήματα ή όσοι από εσάς χρησιμοποιούν μηχανήματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις βιαστικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε περίεργες καταστάσεις που θα σας φθείρουν όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά θα έχουν και κακές οικονομικές συνέπειες. Μην αποσυντονίζεστε από τα γρήγορα γεγονότα κυρίως στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, αλλά δεν διαθέτουν αυτό που πραγματικά θέλετε.