ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον ή και το οικογενειακό που θα ήθελαν τη βοήθειά σας και εσείς αυτή τη φορά δεν πρέπει να τους παρατήσετε, αλλά αντίθετα να σταθείτε στο πλευρό τους. Πολλές και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και όλος αυτός ο συνδυασμός σας κρατάει μακριά από φίλους που θα αρχίσουν να έχουν παράπονα. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να χαλάτε ενέργεια με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα είτε επαγγελματικά που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σας είτε με εκκρεμότητες σε οικογενειακά ζητήματα τα έχετε αφήσει λίγο πίσω και η Δευτέρα θα σας έρθει για να σας το θυμήσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Βάλτε το σε μία τάξη το πρόγραμμά σας και αφήστε τα δευτερεύονται. Η ημέρα σας βοηθάει τρομερά για να βρεθεί στο δρόμο σας ένα σπουδαίο ταίρι. Βγείτε όμως και προτιμήστε το απόγευμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφανίση και αυτό θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και μάλιστα δεν θα φανεί μόνο σε εσάς. Εάν κυκλοφορήσετε στους δρόμους να θυμάστε ότι θα δείτε πολλά βλέματα να καρφώνονται πάνω σας. Απολαύστε το στο έπακρον. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη βάση στα παράπονα του συντρόφου τους.