People

Η Σελήνη από την Παρθένο δημιουργεί ένα έντονο και κουραστικό κλίμα, αφού θα δημιουργήσει τις ανάγκες να τρέξουμε τις υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και να ασχοληθούμε με τα πράγματα της καθημερινότητάς μας, εξάπτοντας όμως τον ερωτισμό για τα σταθερά ζώδια και του νερού.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις εξακολουθούν και σε εκνευρίζουν, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε υπομονή γιατί τα πράγματα θα λυθούν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευκαιρία να λύσετε και ένα οικογενειακό ζήτημα που χρονίζει. Οι αδέσμευτοι έχουν την τύχη με το μέρος τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψάχνεις να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου γενικά και ειδικά την επαγγελματική. Ζήτα τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων και θα σας δώσουν λύσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι παραμένουν απογοητευμένοι οπότε ήρθε η ώρα να διορθώσουν λίγο την εξωτερική τους εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις λίγο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου μιας και τις φορτώνεις υποχρεώσεις συνέχεια, χωρίς να μένει λίγος χρόνος για να σκεφτείς που βρίσκεσαι εσύ σε αυτές τις καταστάσεις. Μην εθελοτυφλείς. Αισθηματικά τα πράγματα είναι λίγο ασταθή.