Ζώδια

Ζώδια: Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να έχουμε αρμονία και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Η μόνη προσοχή αργά τη νύχτα να μην εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα έντασης θα είναι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να την περάσετε με πρόσωπα που ξέρετε ότι πραγματικά σας αγαπούν και δεν θέλουν να σας έχουν δίπλα τους αρκεί για να υπάρχετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πράγματα που μέχρι τώρα δεν θέλατε να δείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη ημέρα με τρομερές υποχρεώσεις, τρομερό τρέξιμο, αλλά πρέπει να μοιράσετε ρόλους εάν δεν θέλετε να πελαγώσετε και να είστε κακόκεφοι το βράδυ. Νέα όνειρα θα γίνουν το βράδυ για το έτερον ήμισυ που θέλετε να έρθει στη ζωή σας, αρκεί να είστε λίγο υπομονετικοί και να μην δίνετε τα πάντα με την πρώτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ έντονη ημέρα η Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ενώ έχετε κέφι τρομερό και διάθεση να περάσετε όμορφα, υπάρχουν μυστικά που θέλετε να μοιραστείτε, αλλά φοβάστε. Δεν υπάρχει τέτοιος λόγος και κάποια στιγμή θα αναγκαστείτε να μιλήσετε σε αυτούς που πρέπει. Όσο δεν το κάνετε τόσο μεγαλύτερο γίνεται στο κεφάλι σας.