Σαλιγκάρια

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πως στρέφονται τα ζώδια στο συναίσθημα και στην ασφάλεια της οικογένειας.

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σας είναι τόσο μεγάλος που ποιος σας πιάνει καμάρια μου. Μην φοβάστε τίποτα και αναλάβετε δράση έτσι ώστε να πετύχετε όλους εκείνους τους στόχους που έχετε. Οικονομικά τα πράγματα είναι εξαιρετικά, όπως και τα αισθηματικά σας που πλέον έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει αυτή την ημέρα μία έντονη δράση με αποτέλεσμα να μπορείτε να βελτιώσετε όλα εκείνα που σας ενοχλούν. Ακόμα και η επικοινωνία με τους ανθρώπους στρώνει. Θα έχετε μία σοβαρή βοήθεια είτε από ένα φιλικό πρόσωπο ή από κάποιον που δεν θα το περιμένατε. Αισθηματικά μην ξεχνάτε ποιοι είστε και συνειδητοποιήστε πως σας αξίζουν τα καλύτερα και όποιος δεν σας το δίνει δεν σας αφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Παρασκευή θα είναι μία άκρως κουραστική ημέρα για εσάς αφού κάποιες καθυστερήσεις θα σας κάνουν τα νεύρα κρόσια. Ωστόσο παρά τις αντίξοες συνθήκες τα πράγματα θα μπορούν να είναι πολύ καλύτερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όπου φαίνεται πως σταδιακά θα αποκατασταθούν τα πράγματα. Φροντίστε να μην χάσετε την ευκαιρία αυτή.