Γυάλινη οροφή

Πλέον θα δοθεί η ευκαιρία στα ζώδια να έρθουν πιο κοντά με το συναίσθημά τους και να διεκδικήσουν αυτά που αξίζουν κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια άτομα θα έρθουν κοντά σας  και θα σας προσφέρουν ξεκούραστες στιγμές και θα σας απομακρύνουν από τις τόσες υποχρεώσεις που έχετε. Κάποια θέματα προκύπτουν στην οικογένεια και θα σας δημιουργήσουν μεγάλη ένταση τόσο πολύ που θα σας εξαντλήσουν. Μην δώσετε άλλη σημασία σε αυτές τις παρεξηγήσεις. Αισθηματικά θα πρέπει να ηρεμήσετε ακόμα γιατί η ώρα δεν έχει έρθει ακόμα. Αλήθεια το λέω ε!

ΤΑΥΡΟΣ

Στη ζωή σας θα κυριαρχήσουν τα αισθήματα ότι θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές πλέον. Διώξε μακριά από εσάς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Αισθηματικά πρέπει να δείξετε στον σύντροφό σας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γιατί ο άνθρωπός σας είναι εκεί κολλημένος πάνω σας. Οι αδέσμευτοι πολύ φλερτ βρε παιδί μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολες στιγμές θα έχετε μπροστά σας κυρίως σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα που θα σας αποσπούν την προσοχή και δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Μην διστάσετε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις ακόμα και κεφάλια εάν χρειαστεί αρκεί να έχετε δίκιο βέβαια. Μην αναφέρετε κάποια πράγματα σε φίλους εάν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε αυστηρή κριτική. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι μην ρισκάρετε πολλά πράγματα γιατί θα βγείτε χαμένοι.