ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι  δεν μπορείτε πλέον να τρενάρετε τις καταστάσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν αποφάσεις. Εάν νιώθετε πως ήρθε το τέλμα μην διστάσετε να προχωρήσετε. Οι αδέσμευτοι από την άλλη θα πρέπει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στη συμπεριφορά τους. Επαγγελματικά θα πρέπει οπωσδήποτε να αφήσετε τις κόντρες με συναδέλφους σας για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση να δώσετε σημασία σε πρόσωπα που δεν σας έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε στις δουλειές σας μέχρι τώρα και απλά σας κάνουν μόνο κριτική. Σε κάθε περίπτωση απομακρύνετε αυτά τα πλάσματα τρωκτικά από τη ζωή σας. Οικονομικά θα έπρεπε να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στις συμβουλές των ειδικών. Αισθηματικά βρε καμάρια μου δεν είναι η καλύτερη περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αδιέξοδα που έχουν προκύψει στη ζωή σας θα πρέπει να τα εξετάσετε και να δώσετε λύσεις τις οποίες τις ξέρετε ήδη αλλά φοβάστε να τις πραγματοποιήσετε. Σημασία έχει πλέον να νιώθετε εσείς ψυχικά ήρεμοι και αυτό σας λείπει αυτή την περίοδο. Μην σκέφτεστε άλλο το παρελθόν. Αισθηματικά θα πρέπει να οργανώσετε μία εξόρμηση με το ταίρι σας γιατί το έχετε ανάγκη πλέον να ζήσετε τον έρωτά σας.