ΖΥΓΟΣ

Έχετε πια υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας και τον μαστιγώνετε διαρκώς. Σταματήστε αυτό που κάνετε γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Περιορίστε τα θέλω σας για τα οικονομικά γιατί θα προκύψουν επιπλέον έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Αισθηματικά τα γεγονότα θα δείξουν πώς θα κυλήσει αυτό το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σας. Προσέξτε όμως και κρατάτε μικρό καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προθέσεις του ανθρώπου σας είναι σαφείς και ξεκάθαρες και το μπαλάκι πλέον είναι σε εσάς και σε αυτά που νιώθετε. Μην βασανίζετε όμως έναν άνθρωπο από την αναποφασιστικότητά σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αλλάξουν τακτική. Επαγγελματικά και οικονομικά πρέπει να δείξετε μεγάλη πειθαρχία έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικογενειακά σας προβλήματα δεν σταματούν να σας κολλάνε στον τοίχο και να σας ταλαιπωρούν. Δεν θα σταματήσουν να ξέρετε εάν δεν βάλετε εσείς τα όρια σας. Οικονομικά υπάρχει μία αφαίμαξη από δικά σας πρόσωπα και πρέπει αυτό να σταματήσει γιατί θα προκύψουν έξοδα με θέμα ακίνητης περιουσίας. Αισθηματικά μην απαιτείτε περισσότερα από όσα μπορείτε και εσείς να προσφέρετε. Γιατί είναι άδικο για το ταίρι σας.