ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην χάσεις τον έλεγχο τώρα γιατί οι συνέπειες θα είναι άσχημες. Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θέλετε αρκεί όμως να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας. Οικογενειακά μπορεί να προκύψουν διενέξεις. Επαγγελματικά πρέπει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο έτσι ώστε να μην χάσετε το τρένο. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι να προσέχετε γιατί το ταίρι σας διαρκώς απομακρύνεται με αφορμή τη δική σας στάση πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας είναι τεράστιες και εσείς δεν σταματάτε να πιέζετε τον εαυτό σας για να φορτωθείτε περισσότερα. Σταματήστε πια αυτό και ασχοληθείτε λίγο και με την κοινωνική σας ζωή και με νέες ενασχολήσεις. Αισθηματικά άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Όπως σας το είπα, δεν παίζει τίποτα αυτή την περίοδο και δεν πρόκειται εάν δεν βγείτε από το σπίτι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μαζικές είναι οι ειδήσεις που δέχεστε από την Παρασκευή και μετά. Αυτές οι ειδήσεις μπορεί να σας αναστατώσουν πρόσκαιρα, αλλά δεν πρέπει να το πάρετε κατάκαρδα γιατί όλα θα βγουν προς όφελός σας στο τέλος. Συναντήσεις θα έχετε τον επόμενο καιρό ξεκινώντας από την Παρασκευή και αυτές θα σας δώσουν ευκαιρίες επαγγελματικά. Αισθηματικά μην δώσετε σημασία σε πικρόχολα σχόλια από το ταίρι σας.