Βοσκοτόπια

Ζώδια: Από τους Ιχθύες η Σελήνη μας δημιουργεί μία έντονη τάση για ευαισθησία και αυτό θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αφού θα τα βλέπουμε όλα θολά.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές και προβλήματα σας το λέω από σήμερα για την Παρασκευή για να είστε προετοιμασμένοι. Ειδήσεις θα σας φτάσουν σε άλλα επίπεδα νεύρων και πρέπει να τα μαζέψετε για να μην γίνει Κούγκι. Στα αισθηματικά θα πρότεινα να ρίξετε το βάρος σας μιας και εκεί οι εξελίξεις από το μεσημέρι και μετά μυρίζουν ωραία πράγματα και άκρως ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια που είχατε στο καλλίγραμμο μυαλουδάκι σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά και αυτό σας κάνει να νιώθετε τουλάχιστον γίγαντες. Ωστόσο, μόνο ξεκούραση απαιτεί η ημέρα γιατί ο οργανισμός σας δεν αντέχει άλλο πια. Οι δεσμευμένοι εάν δεν παίρνετε το σεβασμό που δικαιούστε φροντίστε να τον πάρετε έστω και με μάχη. Εάν το ταίρι δεν χαμπαριάζει γιατί να είστε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου πλάσματα παραμένετε σε ένα κόσμο ένοχο και ανάστατο και αυτό αφορά κυρίως τον τομέα της δικής σας ζωής. Εσείς αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας κάπως περίεργα. Εσείς δεν τον σέβεστε και πώς περιμένετε να το κάνουν οι άλλοι για εσάς. Για συγκεντρώστε λίγο το μυαλό σας και αφιερωθείτε λίγο και στα όνειρα για τη ζωή σας. Κάντε το ερώτημα πώς θέλετε να είστε σε 20 χρόνια και φροντίστε να έχετε απαντήσεις.