ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές είναι οι ευαισθησίες σας την Παρασκευή και είναι λογικό αφού είστε οι άρχοντες της ευαισθησίας. Αφήστε όμως λίγο την μίρλα και προχωρήστε την ζωή σας σοβαρά και υπεύθυνα. Αυτοί που περιμένετε κάποιον να γυρίσει το έχετε χάσει το καράβι. Πάμε για άλλα λιμάνια. Αυτοί που είστε σε σχέση να προσέχετε αυτά που κάνετε στα κρυφά. Εγώ ξέρω, οι άλλοι ευτυχώς για εσάς δεν ξέρουν ακόμα.

ΛΕΩΝ

Πολλές οι αναπροσαρμογές που πρέπει να κάνετε σήμερα στα σχέδια σας. Μαζί με αυτά θα χρειαστεί αλλαγή και ο τρόπος που χαλάτε τα χρήματα. Αλλιώς σας βλέπω να μένετε σε χαρτόκουτο και αυτό γιατί έρχονται πολλά έξοδα το επόμενο διάστημα. Μην δίνετε καμία σημασία σε πρόσωπα που σας ενοχλούν και τα οποία δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία για εσάς. Μόνο τη διάθεση σας χαλάνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να είστε αυστηροί την Παρασκευή κυρίως με τον  εαυτό σας. Μην αφήνετε τους άλλους να ξεσαλώνουν πάνω σας γιατί έχετε καλή καρδιά. Πατάξτε οτιδήποτε σας ενοχλεί και δεν σας δίνει αυτό που αξίζετε. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας είτε και για το ταίρι σας. Και μην φοβάστε τίποτα και να θυμάστε πάντα πως και ο Άγιος φοβέρα θέλει.