ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις θα έχετε την Παρασκευή. Από αυτές θα προκύψουν και ευκαιρίες και ωραίες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Αλλά θέλω λίγο υπομονή γιατί αυτά θα συμβούν από το μεσημέρι και μετά. Το πρωί λίγο μοιρολόι άνευ λόγου θα το έχουμε. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι πρέπει επιτέλους να απεγκλωβιστείτε από την εικόνα του τέλειου γιατί δεν υπάρχει και συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είστε ούτε και εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λεφτουδάκια τσούκου τσούκου έρχονται και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Βέβαια θα πρέπει να δουλεύετε σκληρά για να έρχονται αλλά έτσι είναι η ζωή άτιμη. Μην προχωρήσετε ακόμα σε επαγγελματικές αλλαγές γιατί δεν θα πάνε όπως περιμένατε. Εάν πρέπει να το κάνετε ίσως μετά το καλοκαίρι. Αισθηματικά κάτι πήγε να γίνει τις προηγούμενες ημέρες αλλά δεν πήγε καλά. Κάνατε καμία αυτοκριτική ή νάνι νάνι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γενικό αστρολογικό κλίμα δεν είναι και πολύ καλό, αλλά εσάς δεν σας πιάνει τίποτα όπως βλέπω. Τι να πω; Σκόρδα μπράβο. Αντιμετωπίστε όμως με μία μεγαλύτερη ωριμότητα αυτά που έρχονται στη ζωή σας, τα καλά για να μπορέσετε να τα εκτιμήσετε κιόλας. Αισθηματικά έχετε όλα τα φόντα να κατοικήσει στο σπίτι σας ή ευτυχία. Μην το χαλάσετε λόγω τρομαρά σας του φλογερού σας ταπεραμέντου.