ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις και πολλές οι πιέσεις σας την Παρασκευή. Αλλά πριν αρχίσετε την γκρίνια να ξέρετε πως ευθύνεστε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Στρωθείτε στη δουλειά λοιπόν και αφήστε τις κοινωνικότητες πια και εσείς λες και είστε ο νούμερο ένα επικοινωνιολόγος της πόλης. Στα αισθηματικά φροντίστε να διορθώσετε το κακό που κάνατε με θυσίες σοβαρές γιατί σας βλέπω μοναχούλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα θετικά μηνύματα από την Παρασκευή που λειτουργεί μόνο υπέρ σας. Επαγγελματικά έχετε στόχους ξεκάθαρους και θα τους δείτε να ευδοκιμούν. Ομοίως και στα οικονομικά που πλέον έχετε φτάσει σε άλλα επίπεδα. Συνεχίστε έτσι γιατί έρχονται και οι δύσκολες όψεις του καλοκαιριού. Προσοχή μόνο να ξεκουράζεστε και στα αισθηματικά κάντε επιτέλους κάτι θα αραχνιάσουμε.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλή γκρίνια αλλά να ξέρετε πως από το μεσημέρι θα σας φύγει αυτή η διάθεση. Και όχι γιατί θα συμβεί κάτι καλό. Θα συμβεί τρέξιμο επαγγελματικό που δεν θα σας αφήσει το περιθώριο ούτε για μισή σκέψη. Οικονομικά το άνοιγμα που σκέφτεστε θα πρέπει να το εξετάσετε λίγο καλύτερα αλλά να ξέρετε πως έχει μεγάλες προοπτικές. Αισθηματικά δεν έχετε καμία ανάγκη εσείς, δεν σας φοβάμαι.