People

Ζώδια: Οι συνθήκες μας αναγκάζουν να πάρουμε δραστικές αποφάσεις και να πετάξουμε οτιδήποτε δεν θέλουμε στη ζωή μας, οτιδήποτε άχρηστο που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε.

ΚΡΙΟΣ
Οι παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στην ημερήσια διάταξη και για αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας και τις πράξεις σας ώστε να μην εκτεθείτε. Προσπαθήστε χωρίς βιαστικές κινήσεις να δείτε τα θέλω σας και να προγραμματίσετε τις ενέργειες σας που θα σας φέρουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΤΑΥΡΟΣ

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πιο σαφή από κάθε άλλη φορά. Βλέπετε μπροστά σας ποιες είναι εκείνες οι καταστάσεις που σας κάνουν και ποιες θέλετε να τις πετάξετε μακριά. Βρες τις λύσεις και προσπάθησε όσο γίνεται να είσαι ψύχραιμος. Μην οδηγείσαι σε περιττές αντιπαραθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Tα νεύρα σας είναι σε οριακό επίπεδο και για αυτό πρέπει να τα συγκρατήσετε γιατί σε διαφορετική περίπτωση πραγματικά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα συμβεί. Εάν βάλεις λίγο την πονηριά και τη διπλωματία θα καταφέρεις τους στόχους σου. Ευνοούνται νομικές υποθέσεις.