Χονγκ Κονγκ

Ζώδια: Η Σελήνη πλέον από τους Διδύμους δηλώνει πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα επαγγελματικά και στην επικοινωνία και για αυτό πολλοί είναι εκείνοι που είτε θα ταξιδέψουν είτε θα απολαύσουν την παρέα φίλων.

ΚΡΙΟΣ

Η μεγάλη προσοχή που πρέπει να επιδείξετε την Παρασκευή είναι να μην κράξετε κανέναν άνθρωπο χωρίς λόγο και αιτία. Γενικά είστε σε μία φάση που βγάζετε διαρκώς συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις και τα οποία είναι τελείως κουκουρούκου.  Προσοχή λοιπόν και αφήστε τις βιαστικές κρίσεις. Επικεντρωθείτε σε ένα ζήτημα οικονομικό που ζητά άμεση λύση. Αισθηματικά μην σας πιάνει ζήλια για τους άλλους γιατί αυτό δεν σας αφήνει να σκεφτείτε καθαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια γεγονότα την Παρασκευή θα σας δείξουν πόσο μικροί είναι οι άνθρωποι και ανίσχυροι μπροστά στη μοίρα. Ξαφνικά γεγονότα, αναπάντεχα θα σας στεναχωρήσουν και θα σας ρίξουν την ψυχολογία. Ωστόσο, εάν δεν αντισταθείτε και αφήστε τα γεγονότα αυτά να εξελιχθούν θα διαπιστώσετε πως όλα θα γίνουν υπέροχα στο τέλος. Αισθηματικά είστε σε φάση μετά τη φουρτούνα που βαριέστε και να ανασάνετε. Μην το αφήσετε να εξελιχθεί γιατί θα ακούσετε παράπονα.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία ημέρα η Παρασκευή που θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας και να βάλετε φρένο σε όλη αυτή τη μιζέρια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρίες θα έχετε να φτάσετε οικονομικά εκεί που θέλετε και αυτό θα σας δώσει μια ανάσα που την περιμένατε εδώ και καιρό. Αισθηματικά παραμένετε σε μία περίεργη φάση που ζείτε μία άρνηση η οποία σας δημιουργεί και μία ένταση που βγαίνει προς τα έξω.