Φεγγάρι

Με τη Σελήνη πλέον στους Διδύμους αλλάζει το σκηνικό και επικεντρωνόμαστε στις επαφές κυρίως με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος και η διάθεσή μας πλέον είναι πιο χαλαρή και αισιόδοξη χωρίς βέβαια να αποκλείονται για τα ζώδια τα πάνω κάτω στην ψυχολογία.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις καλύτερες ημέρες για να μπορέσετε να διορθώσετε ότι λάθος είχατε κάνει κατά το παρελθόν και μάλιστα με έναν τέτοιο τρόπο ώστε αυτές οι εκκρεμότητες να μη σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα. Όλα αυτά εάν σηκωθείτε από τον καναπέ φυσικά ε. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία κίνηση προς ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Εάν φανείτε λίγο πιεστικός και λάγνος τότε θα το καταφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ουρλιάζει η ημέρα να αφήσεις πίσω αναβολές, ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις και να ριχτείτε στο παιχνίδι της ζωής. Εάν καταλάβετε πως πρέπει οι άλλοι να σας ακολουθούν και όχι εσείς αυτούς τότε θα υπάρξει ελπίδα με την περίπτωσή σας. Πετάξτε επίσης οτιδήποτε συμβατικό στη ζωή σας. Εάν νιώσετε οι δεσμευμένοι πως ο σύντροφός σας σας παραμελεί τότε πάρτε την προσοχή που έχετε προς εκείνον. Τότε θα καταλάβει πως παίζετε αυτό το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρέφει σταδιακά από την Παρασκευή ο ενθουσιασμός και αρχίζετε επιτέλους να πιστεύετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας κάτι που μεταξύ μας είχε πολύ καιρό να συμβεί. Εάν ωστόσο, εμφανιστούν πρόσωπα που σας εκνευρίσουν, απλά αδιαφορήστε και σε καμία περίπτωση μην τους αφήσετε να σας εκνευρίσουν. Εάν είστε μοναχούλια αυτό το διάστημα θα πρότεινα να υιοθετήσετε ένα πιο σοβαρό προφίλ και να φαίνεστε πιο μυστικοπαθής και όχι όλα με την πρώτη στο πιάτο.